Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Ny ebok i salg NÅ: «Ana»

Kategori: Bøker | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 17. september , 2018 kl. 14:30

E-boken er snart tilgjengelig i nettbutikk, men kan enn så lenge bestilles over Vipps:
89,- til 40079416. Merk overføringen med din epost-adresse og du vil motta eboken i PDF-fil direkte til din epost-adresse. 

Jeg har lenge tenkt tanken, men det har på et vis blitt med den. Det har føltes skummelt å dele noe så personlig – selv om jeg har gjort selve fortellingen distansert fra meg selv, er tematikken likevel i aller høyeste grad personlig, og noe som for alltid vil være en del av meg. Nå har jeg dristet meg ut i det – og er nå aktuell med min første novellesamling i ebok-format.

«Ana» er en novellesamling bestående av seks uavhengige noveller av ulik lengde, som alle på sin måte forteller om hvordan det er å være spiseforstyrret. For meg er dette en svært viktig samling; den er kort, men viktig. Det å vise hvordan den uforståelige sykdommen kan føles ut på innsiden er for meg viktig å få frem. Hvordan den kontrollerer alt, hvordan den går i ett med mennesket den har tatt i sin forvaring. Med disse novellene ønsker jeg å skape – om enn ikke forståelse, så i alle fall en viss grad av det. Jeg vil vise andre med samme lidelse at de ikke er alene, og jeg vil vise pårørende hvordan denne sykdommen kan føles fra innsiden. Ikke minst vil jeg, som selv sitter med erfaringen som syk, vise igjennom mine ord at det er mulig å bli frisk. Jeg har hatt disse tankene og mange av de følelsene som kommer til uttrykk i novellesamlingen – men se på meg nå. Jeg klarte det. Og om jeg klarte det – kan du.

E-boken er snart tilgjengelig i nettbutikk, men kan enn så lenge bestilles over Vipps:
89,- til 40079416. Merk overføringen med din epost-adresse og du vil motta eboken i PDF-fil direkte til din epost-adresse. 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.