Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Informasjon og kontakt

 

Lizbeth Osnes heter jeg, er 26 år gammel og bosatt i Langevåg utenfor Ålesund. Her bor jeg sammen med datteren min, Sienna, født 06.09.2013, hunden Felix (rottweiler/alaska husky-mix) og kattepusen Minnie, som vi tok til oss av en frivillig organisasjon, etter at hun og søsteren ble funnet dumpet ute. På min blogg vil du for det meste kunne lese om min hverdag som alenemor, student (for øyeblikket tar jeg intet mindre enn to ulike fagskole-studier..), arbeidsjern og forfatter, men også om det meste annet som måtte falle meg inn.

Jeg har blogget aktivt siden 2008, men har de siste årene etter at Sienna kom til verden lagt det hele litt på is. Nå er jeg derimot klar for å satse på nytt igjen – og hvorfor ikke gjøre det på den samme bloggplattformen det hele tok av tilbake i 2012? Jeg er motivert og klar for en ny og frisk start – med det gamle bloggnavnet, Lizbeth Osnes – Behind the scenes. Jeg skriver ikke lenger om sykdom og vanskelige perioder, rett og slett fordi det for meg ikke eksisterer lenger, men om mitt «nye» liv som utvilsomt kan kalles min definisjon av en drømmeverden. Følg meg gjerne videre!

 

10 kjappe: 
1. Født: 18.11.1991
2. Barn: Sienna (5)
3. Sivilstatus: Singel
4. Bosted: Eier leilighet i Langevåg utenfor Ålesund
5. Jobb: Forfatter, butikkmedarbeider ved Stormberg på Moa, tilsynsfører i Barneverntjenesten og frilansjournalist.
6. Studerer: Arbeidslederfagskolen og Prosjektlederfagskolen ved NKI Nettstudier (60 studiepoeng). Er fra før utdannet journalist.
7. Blogger fordi: Jeg rett og slett må skrive. Helst hvert ledige sekund av fritiden min, utenom den tiden jeg har med Sienna.
8. På min blogg vil du få lese om: Hverdagen med alt det innebærer, bøker, tanker og meninger, følelser, hund, tips og ellers alt som måtte falle meg inn.
9. Mine interesser er: Skriving, bøker, hund og trening.
10. For øyeblikket er jeg mest opptatt av: Barneboken min, «Den ulykkelige Smokkefeen». Du kan forhåndsbestille den for 249,- ved å sende meg en epost til Kontakt@lizbethosnes.com med ditt fulle navn, adresse og telefonnummer.

Mine medier: 
Epost: Kontakt@lizbethosnes.com
Facebook: Lizbethosnes
Instagram: Lizbethosnes
Snapchat: Lizbethosnes

Jeg gleder meg til veien videre! 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.