Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Mine bøker

Jeg har alltid hatt et brennende ønske om å bli forfatter. Det har ikke vært så mye som en drøm; jeg har helt enkelt visst at det en dag ville skje. Nå er det endelig en realitet! Jeg har utgitt tre e-bøker om skrivekunst og i løpet av sommeren er jeg aktuell med min aller første barnebok; «Den ulykkelige Smokkefeen». På denne siden vil jeg lenke til alle mine bøker, både de som allerede er ute og de som vil komme i fremtiden.

Ta gjerne en titt! Klikk på bildene for å lese mer om bøkene eller legge dem i handlekurven.

 

SØT SMOKKESLUTT-BOK FOR DE MINSTE:

 

ALT DU TRENGER Å VITE FOR Å KLARE DEG SOM FRILANSJOURNALIST:

 

KUNSTEN Å SKRIVE ELENDIG – FOR DEG SOM VIL LÆRE Å SKRIVE BRA:

 

LÆR Å SKRIVE MED ET LEVENDE OG FENGENDE SPRÅK:

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.