Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Luftegård og kaninkjøtt

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 11. august , 2018 kl. 12:21

Vi har hatt tidenes sløveste morgen, det er så deilig! Om ikke lenge skal jeg svinge meg rundt med mopp og klut, før vi tar turen mot Jysk for å hente et par lekre nattbord jeg har bestilt meg. Egentlig er det ikke nattbord en gang, men jeg er sikker på at det kommer til å bli råfint! Om de bare passer, da.. Jeg har ikke akkurat det største rommet, så det skal bli spennende. Hvis ikke er de så fine at jeg helt sikkert finner et annet bruksområde til dem, men fingers crossed for at det kan bli akkurat slik jeg ser det for meg. Jeg har et stort behov for å fortsette prosjekt-fornye-leiligheten, så det skal jeg få satt skikkelig i sving i dag.

Uteområdet må jeg også gjøre noe med, det ser virkelig ikke ut utenfor her.. Altfor mye ting og tang som ikke hører hjemme, og ingenting av det som er der står slik det skal stå. Jaja, det blir i alle fall ikke en kjedelig lørdag uten planer – selv om vi lovet oss selv i går om å ta det med ro i dag. Vi tilbragte nemlig hele dagen utendørs – noe som ikke akkurat var den mest behagelige opplevelsen i så pøsende regn at det nesten føltes som haggel mot ansiktet. Det var i alle fall skikkelig forfriskende – og vi fikk ekstremtestet den nye jakken til Sienna også ;-) Haha!


Rett etter barnehagehenting dro vi nemlig til luftegården her i området og møtte litt familie. Hunden på bildet er voffsen til den ene broren min, det er altså ikke min som har krympet, haha. Felix var selvfølgelig også med, men han var for opptatt av å herje med den lille rottweiler-valpen vi også møtte, til å kunne være i ro lenge nok til å bli tatt bilder av. Han er helt håpløs når det gjelder valper – så snill og god, men hakket for ivrig og vil liksom ikke la dem være i fred.

Og ja! I går spiste vi noe jeg aldri har smakt før, nemlig kanin. Jeg lagde en helt enkelt rett av kjøttet bare for å teste det, og det smakte… Uvanlig, men ikke vondt. Det var godt, men på en rar måte. Jeg kjente liksom at jeg aldri hadde smakt noe som helst i nærheten av dette før i det jeg tok den første biten, haha. Nå er fryseren full av kaninkjøtt, så det spørs om jeg ikke må be noen over på middag snart.. Spørsmålet er vel heller om jeg skal tørre å fortelle hva som er på menyen før de har slukt halve porsjonen ;-)

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.