Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Helg etter helgen?

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 30. september , 2018 kl. 20:01

Søndag igjen! Hvor blir egentlig dagene av? Jeg fatter det ikke. Denne helgen har vært stappfull av herlig kvalitetstid med et knippe mennesker jeg setter så innmari høyt. Lite er bedre enn det, selv om jeg helt klart kjenner på at jeg skulle hatt en helg til, haha. Vi har hatt to av Siennas søskenbarn til overnatting, blitt invitert til to middager og ikke minst hatt det utrolig gøy med masse tid til lek og kos. Slike dager kan jeg ikke få nok av♥

I morgen bærer det avsted på jobb igjen, det blir gøy! Denne uken har rast i en voldsom fart, og på jobbfronten har jeg utvilsomt gjort mitt aller beste. Det er få følelser som er så god som den.

Bildet? En liten selfie (med obligatorisk trøtt-mamma-filter) før avreise mot middag hos broren min i dag, hihi. En av de største voksengledene i livet er definitivt å slippe å lage middagen selv. Tre hele porsjoner fårikål ble slukt før jeg tok en aldri så liten middagshvil og våknet til desserten… Som jeg også spiste tre porsjoner av. Søndag♥

Nå skal prøve å komme frempå igjen med seriene jeg følger med på for tiden, før leiligheten skal ryddes og vaskes til den store gullmedalje. Slikt orker jeg ikke de få dagene vi har helt fri og på toppen av det hele har besøk og bare skal kose oss, så det trengs mildt sagt. Jeg har ikke rørt moppen siden fredag, så jeg skal ikke prokrastinere for mye før jeg setter i gang. Kjenner jeg meg selv rett frister sengen altfor mye så snart klokken nærmer seg midnatt, nemlig. Det har på forunderlig vis blitt en vane de siste ukene ;-)

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.