Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Hverdagssurr

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 27. september , 2018 kl. 21:21

Jeg lurer litt på hvor dagene egentlig blir av, men nå som jeg har så mye fint i vente denne høsten – og spesielt vinteren – gjør det meg heldigvis ingenting. Dagene går til jobb, husarbeid, lek, kos, hunder og et par tilfeller av hamster-jakt (de kan virkelig kunsten å stikke av..), uten at jeg helt kan tenke meg til hvor alle timene egentlig går. Vi storkoser oss hvert sekund av hver dag, da! Det er det viktigste. Selv om enkelte dager nærmest føles som akkurat det; et sekund ;-)

Nå har Sienna lagt seg for lengst, og mamsen sitter med Pepsi Max på bordet og enkel underholdning på skjermen. Og en veldig, veldig, veldig fin person i den andre fanen. Viktig å få med seg akkurat det ;-) Nei, åh, livet smiler – det gjør jeg også! Jeg kunne rett og slett ikke ha bedt om mer.

I morgen skal vi ta turen til en av Siennas tanter for middag der, lørdag skal vi passe mine to tantebarn og på søndag går turen til min eldste storebror for nok en middag. Herlige helgen! Jeg gleder meg sånn til alt♥ Jeg skal selvfølgelig jobbe også, men det er ikke lange vaktene på meg – heldigvis. Normalt sett er jeg glad jo mer jobb jeg får (så lenge det ikke går utover dyrebar Sienna-tid, selvfølgelig), men akkurat nå kjenner jeg på kroppen at det er godt at det går litt rolig for seg. Det trengs innimellom, selv om jeg vet at jeg hadde blitt gal av å jobbe mindre enn det jeg gjør, haha.

Jeg håper dere har en helt herlig uke hittil (jeg følte egentlig for å skrive «tirsdag» her)♥

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.