Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Viktig prioritering

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 24. september , 2018 kl. 22:49

Da jeg stengte butikken for kvelden hadde jeg én tanke i hodet; solarium. Om det ikke var velfortjent nå, så vet ikke jeg. Som alltid når jeg først svinger innom Brun og Blid forsøker jeg å halv-love meg selv at det skal prioriteres minst to ganger i måneden, men det skjer jo egentlig aldri.. Livet har så mye annet å by på – å ligge langflat i en halvtime føles ikke akkurat som en særlig lur fordeling av den tiden jeg har i løpet av et døgn. Det var i alle fall vel verdt det, selv om det ikke hjalp så voldsomt på feberen som det jeg hadde et ønske om at det skulle gjøre, haha. Jeg er ikke ordentlig syk heller; bare feber, vondt i hodet, litt sløvere enn ellers og vondt i leddene. Det går seg nok til snart, jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå.

På jobb var det, som vanlig, mye å gjøre og ikke minst mye gøy på planen. Jeg storkoser meg sånn, kan ikke forstå at det noensinne skal gå an å bli lei av en så flott arbeidsplass. Jeg klarer ikke å se for meg annet enn at jeg blir værende til jeg blir slept ut av de ansatte på gamlehjemmet, haha. Noe annet ville ha blitt for trist.

Rød i ansiktet, litt solbrent på nesen (og ryggen og brystet og overarmene) – men fornøyd i arbeidsklær og et hår som skriker etter en ordentlig fuktighetskur. Sistnevnte skal jeg få orden på i kveld. Må bare se de to episodene av Love Island som jeg ikke har rukket å se ennå, og den seneste episoden av Bloggerne.. Guilty pleasures, for sure.

Nå er det ikke lenge igjen til den første eksamenen (!!!!) heller, så jeg burde vel strengt tatt prioritert skolearbeid.. Det får vente til i morgen. Jeg orker ikke en gang å forsøke å innstille hjernen min på noe annet enn enkel underholdning akkurat i kveld. Hodet banker og øynene føles tunge allerede, så dette skal bli en kveld for avslapping og velvære. Prioriteringer på sitt beste, der altså.

Jeg håper den første dagen av denne uken har behandlet dere alle fint, og at dere ser frem til det uken videre måtte bringe :-)

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.