Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Febervinter

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 24. september , 2018 kl. 13:22

Jeg var jo så sikker på at vi skulle få nyte høsten til det fulleste, men nå føles det jo mer ut som vinter..? Så irriterende, det var jeg ikke klar for etter en sommer som denne. I går hjalp jeg en i familien med arbeid utendørs fra klokken åtte om morgenen til fire på ettermiddagen, før det etter lufting av hunder og litt avslapping stod jobb for noen timer på planen etter det. Trenger jeg å nevne hvor fantastisk deilig det var å endelig komme hjem til kvelden? Haha. Det skal nevnes at jeg hadde høy feber og følte meg rett og slett elendig i hele går i tillegg, ikke akkurat så behagelig å jobbe i tretten timer da, haha. Nå føler jeg meg heldigvis mye bedre – jeg har sovet nesten i ett strekk fra klokken ni i går kveld til tolv i dag formiddag… Det trengtes visst.

Nå skal jeg rydde og vaske litt her hjemme og se om jeg ikke får begynt på en innlevering til skolen, før jeg setter snuten mot jobb på Stormberg. Vi skal ha ny kampanje nå, så det blir gøy! Feberen sitter litt i enda, så jeg tror ikke jeg skal rase rundt i hagl og vind før til kvelden. Hundene er ikke så fryktelig glad i det været som er ute nå uansett, så de overlever nok med bare litt enkel trening før jeg suser til jobb. Ikke verst med hunder som matcher eieren sin altså, haha.

Akkurat slik føler jeg meg nå, haha. Bildene er riktignok tatt for en stund siden, men i dag er både antrekket og håret akkurat det samme, haha. Det er deilig med en ordentlig treg morgen, da. I alle fall innimellom.

Her ser dere også litt av grunnen til at leiligheten må igjennom tidenes renovering; dette er, med unntak av den til Siennas rom, den fineste døren i hele leiligheten… Den på badet og vaskerommet ser ufattelig mange ganger verre ut enn denne. Jeg tar én ting om gangen, men bra skal det heldigvis bli. Sånn kan det gå når man har en hund som tidligere har slitt med en litt for voldsom trang til å ødelegge det som ødelegges kan, haha. Takk og lov for at jeg eier hjemmet mitt!

Jeg får hive meg rundt her – alt skal shines til den store gullmedalje, i kveld har jeg nemlig store planer om datenight med meg selv!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.