Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Overdramatisk

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 22. september , 2018 kl. 21:36

Hvem har stått på arbeid i mangfoldige timer i dag og skal tilbringe elleve av morgendagens timer til akkurat det samme (bare i to andre arbeid), og som presterte å sovne i nøyaktig tre kvarter tidligere i kveld slik at det overhodet ikke finnes noen som helst mulighet for å få sove i natt..? Oh yes. Score. Kjenner at det skal bli en ekstremt interessant søndag, særlig ettersom det ene arbeidet er ekstremt krevende og tar så godt som alt fra meg. På toppen av det hele verker hodet verre enn om det skulle ha blitt slengt frem og tilbake mellom to vegger, kroppen fryser enda hvor mange lag med både klær og pledd jeg har pakket på meg og halsen føles mest ut som piggtråd. Sutring? Neida. Det kalles faktaopplysning.

Takk og lov for at ingen av hundene hadde lyst på tur i dag, det er ikke ofte jeg kjenner på at det tar mer enn det gir – men akkurat i dag er det en slik dag. Jeg hadde jo så mange planer om både det ene og det andre, men om jeg overhodet skal ha en halv sjanse til å komme meg igjennom dagen i morgen, virker det som en fornuftig avgjørelse å ta det litt med ro. Så godt det lar seg gjøre, i det minste.

Les også: Mine 7 leveregler

Nå skal jeg gjennomføre det ene av de opprinnelig altfor mange gjøremål på listen for kvelden; rydde og vaske leiligheten. På dager som dette er jeg egentlig glad for at jeg ikke har et enormt hus, men et lite dukkehjem på 85 kvadratmeter. Det er stort nok når alt skal ryddes og vaskes med en form som burde ha vært ensbetydende med fullstendig ro, C-vitaminer og dobbelt opp med tran, haha. Jeg er ikke syk, altså. Kroppen min har bare en tendens til å være litt overdramatisk noen ganger.

Okei; gulvene skal vaskes, to maskiner klær skal vaskes/tørkes/brettes, oppvaskmaskinen tømmes og alle overflater rengjøres. Takk og lov for at sengene allerede har relativt nytt sengetrekk på – det ville jeg faktisk ikke ha orket i dag, haha. Ha en riktig fin helg, da!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.