Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Hverdagen er aller best

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 18. september , 2018 kl. 12:52

Ååhh, som jeg nyter den deilige årstiden vi er inne i nå! Litt kaldt, litt vått, litt vind – men helt fantastisk. Jeg elsker høsten, jeg kan ikke få sagt det nok. På søndag pakket jeg med meg mine tre tantebarn (og Sienna, selvfølgelig) og dro til «skogs». Engangsgrill, pølser, sjokomelk og kjeks var selvsagt pakket med, klar for en deilig dag utendørs. Det regnet, blåste og så ganske så mørkt ut for grillingen et lite øyeblikk, men alt går så lenge man vil det nok – har jeg hørt. Slike hverdagsøyeblikk.. Åh, finnes det egentlig noe bedre enn det?

Nå er uken godt i gang, og jeg kan ikke si at verken mandagen eller tirsdagen hittil har vært noe dårligere. I går måtte jeg bestikke Sienna litt for å få det som jeg ville, men Snøhvit fra 1938 (?) fikk snurre over skjermen før leggetid.. Slike små ting. Det er så dyrebart, så ubeskrivelig herlig. I kveld tenkte jeg å se om jeg ikke kan finne «Den utrolige reisen» et eller annet sted på nettet, noen som husker den filmen? Det var min favoritt of all times, jeg kommer garantert til å gråte like mye nå, som den gang..

I dag tar vi livet helt med ro; om ikke lenge skal vi suse avgårde til foreldrene mine for å snylte middag på dem, før jobb i noen timer venter for min del. Jeg har ikke vært på jobb siden lørdag, så nå kjenner jeg at det er på tide å komme seg tilbake, haha. Det er helt håpløst, det føles så «tomt» med en fridag – selv om det helt sikkert er lurt innimellom. Det er vel bare et tegn på at jeg virkelig elsker jobben min, hihi.

Nå innså jeg brått at jeg har litt dårlig tid (som vanlig); leiligheten må turboryddes en liten runde før vi kan sette oss i bilen – så her gjelder det å være kjapp. Jeg håper at dere har en helt nydelig dag og at dere setter like stor pris på den deilige høsten som det jeg gjør :-)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.