Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Informasjon og kontakt

Navn: Lizbeth Osnes
Født: 18.11.1991
Bosted: Eier egen leilighet like utenfor Ålesund.
Sivilstatus: Sammen med verdens beste samboer, bestevenn, kjæreste og barnefar ♥

Jeg heter altså Liz, og er tjueto år gammel. Jeg bor sammen med min kjæreste og samboer, Kenneth, i en fin liten leilighet som vi eier et lite stykke utenfor Ålesund by. Her koser vi oss sammen med vår nydelige datter, Sienna Linnéa, som ble født 06.09.2013. Jeg er hjemmeværende mamma, og elsker jobben min!

mammablogger

På bloggen min vil du få et innblikk i min hverdag og mitt liv, men også mine interesser som er interiør, hund, bøker, shopping, mote, skjønnhet, trening, kosthold og – logisk nok – masse babyprat! Jeg forsøker å alltid ha en konkurranse gående på bloggen min, så sjekk gjerne ut kategorien «Konkurranser» – du finner kategoriene for blogginnleggene mine til høyre i innlegget.

For å kontakte meg:
Mail: Lizbethosnes@gmail.com
Instagram: Lizbethosnes
Bloggens Facebook-side: LizbethOsnes.com – trykk gjerne «liker» for større sjanser under konkurranser!

Jeg håper du vil like bloggen min, og at du legger igjen en kommentar! Takk for besøket!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.