Svar på siste stilte spørsmål - Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Svar på siste stilte spørsmål

Kategori: Spørsmål og svar | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 10. august , 2018 kl. 20:17

Når kommer boken din ut? 
Denne måneden! Æææhhh!

Kommer du til å satse på barnebøker fremover? 
Uten tvil, men ikke «bare» barnebøker. De fleste prosjektene jeg har på gang er romaner for voksne, så vi år se hva som kommer først. Barnebøker er på én måte enklere å skrive, men samtidig så utrolig mye vanskeligere.. Jeg kommer nok alltid til å skrive begge deler. Ja, og ungdomsbøker – ikke minst. Jeg vil egentlig bare skrive alt mulig, hele tiden.

Hvordan går det med kjærligheten? 
Han har det fint :-)

Hvor mye veier du? Du ser så tynn ut. 
Jeg veier akkurat det jeg bør veie for min kropp og høyde. Jeg er ikke tynn, bare normal til slank vil jeg si.


Hva spiser du i løpet av en dag?
Mye! :-)

Hva studerer du? 
Jeg tar to fagskoleutdannelser på èn gang; arbeidsledelse og prosjektledelse.

Kunne du tenke deg å fortsette å jobbe i Stormberg i flere år? 
Ja! Uten tvil. Jeg stortrives i den jobben – den passer meg helt perfekt. Forhåpentligvis vil jeg få en større stilling etterhvert, men enn så lenge koser jeg meg med mine faste vakter i tillegg til ekstra når det trengs.

Kan du skrive et «tips til barnehagestart»-innlegg snart? 
Jeg setter i gang med det samme! Takk for tipset. Det er gøy når dere kommer med ønsker til innlegg, det er virkelig motiverende.

Hvor mye har du i leppene? 
Jeg vet ikke hvor mye blod og fett folk flest har i leppene, jeg? Jeg har i alle fall ikke tømt dem for å måle. Neida, fra spøk til alvor; jeg har ingen jukseri i leppene og kommer heller aldri til å fylle dem opp med noe sånt. Eller med noe som helst i det hele tatt.

Er det noe du lurer på? 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.