Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Workaholic

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 27. juni , 2018 kl. 22:13

Nå var det fantastisk deilig å sette seg i sofaen, altså! Jeg dro avgårde i ett-tiden i dag for å rekke jobb til to, og først for en times tid siden entret jeg endelig dørene her hjemme. For så å bli møtt av Felix som hadde klart å ødelegge bur nummer to, et kobbel og enda mer av baderomsdøren… Den fyren der er ikke riktig klok, det skal være sikkert og visst. I løpet av neste uke skal jeg hente hjem enda et bur som skal boltes der det boltes kan, og plasseres på boden som igjen skal få en lås på utsiden. Da må Houdini selv klare å bli værende. Hovedproblemet vårt er nemlig at dersom han går løst i hele leiligheten låser han opp ytterdøren, åpner den, går ut og lukker den igjen etter seg.. Jeg venter bare på en anmeldelse fra postmannen i området, Felix løp nemlig etter ham for en stund siden – og han fikk ikke levert posten sin i det hele tatt den dagen.. Ups.

Meg i øyeblikket; kjempesliten og med tepper og puter rundt meg. Slik har jeg planer om å sitte helt til det blir innafor å legge seg, haha! Neida, jeg må få i meg noen rundstykker og legge på nytt sengetøy på sengen først, men etter det skal jeg sove. I dag har jeg altså stått i butikken Enklere Liv på Moa i seks og en halv time, med passelig lang reisevei både før og etter. Og du? Jeg elsker det! Det er så ufattelig gøy å jobbe i butikk. Tenk at jeg var livredd for akkurat det for bare noen få år siden.. Det føles så fjernt. Som om det ikke var meg i det hele tatt, samtidig som «arrene» av mange års sykdom fremdeles er tydelige. Herlighet, så heldig jeg er. Det er nesten uvirkelig.

Jeg håper at dere har hatt en riktig fin dag, og at flere av dere har hatt like fantastisk sommervær som det vi har hatt i dag!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.