Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Egentlig bare hverdagssurr

Kategori: Hverdag | 5 kommentarer » - Skrevet onsdag 27. juni , 2018 kl. 11:11

Onsdag allerede?! Jeg kan ikke tro hvor raskt begynnelsen av denne uken har gått. Også vi som hadde så mange planer, da! Vi har heldigvis rukket å kose oss en hel del denne formiddagen, før jeg om litt skal på jobb og Sienna på besøk hos verdens beste mormor og morfar♥ Typisk at jeg skal jobbe akkurat idet sommeren har vist seg fra sin aller beste side igjen her på Sunnmøre, men slik er det. Heldigvis har jeg en utrolig fin jobb som jeg virkelig setter pris på, så jeg tipper at det vil bli en hyggelig dag likevel.

Når jeg er ferdig på jobb er det leggetid her i hus. For min del skal kvelden gå til skolearbeid, der ligger jeg litt bak etter eget skjema akkurat nå. For all del; i følge studiene så langt er jeg allerede i oktober, men jeg vil være enda lenger frempå enn som så. Man vet jo aldri, plutselig skjer livet og da er det greit å kunne ta seg en pause fra alt annet. Så ja, skolearbeid it is! Jeg må bare finne en plan over hva jeg skal jobbe med og ikke minst frem mot til de første eksamenene i november.. Det må jeg se å få orden på snarest.

I morgen skal vi forhåpentligvis få kommet oss ut på den fisketuren jeg har gnålt om i evigheter, haha! Da får det bli bowling på fredag, før sommerferien brått er over for denne gang.. Finnes det en mer vemodig følelse enn det? Forhåpentligvis vil vi få muligheten til å ta en sommerferie nummer to i august en eller annen gang, men vi får se. Jeg krysser så fingrene for at det blir tid og anledning til å dra på hyttetur et par netter! Det trenger jo ikke å være langt borte heller, Tafjord er jo et utmerket reisemål for denne gang.

Nå surrer jeg voldsomt; siste rest av husvasken gjenstår før jeg selv skal løpe igjennom dusjen og komme meg avsted til Vigra for så å dra på jobb. Ha en nydelig dag da, dere! Og du? Lesertallene mine er supergøy å se for tiden, men kommentarfeltet – not so much. Legg igjen et par ord da vel, så skal du vite at det betyr mye :-)

Annonser

Kommentarer

 1. Anette sier:

  Hei. Er fast leser av bloggen din, men pleier sjelden å kommentere på blogger i det hele tatt. Gøy at du oppdaterer oftere for tiden! Ha en strålende dag!

 2. Pappa til 3 :) sier:

  Jeg lurer litt på hvorfor du oppdaterer og «styrer» mye med bloggen for tiden, akkurat nå når du og din datter har ferie? Du har tidligere skrevet at all din tid sammen med din datter er kvalitetstid og at dere får aldri nok av den? Bare noe jeg har lagt merke til og undret meg over når jeg leser :)

  • ÅH, som jeg DIGGER at du spør om akkurat dette! Det er så utrolig viktig at man våger å «blande seg» litt her; det å bruke tid på sosiale medier, blogg, mobiltelefonen (!) og i det hele tatt alt annet enn barna når de er hjemme og våkne er en uting jeg virkelig ikke kan fordra. Selvfølgelig kan jeg sjekke meldinger innimellom for å se om det er noe jeg burde svare på eller prioritere selv om jeg er sammen med henne, men det blir altså med det.

   Når jeg blogger/jobber foran skjermen/ser serier eller annet er det i en av følgende situasjoner:
   1. Når Sienna er hos pappaen sin
   2. Når hun sover
   3. Når hun er opptatt med noe annet, på sitt eget rom eller lignende.

   Jeg har Sienna stort sett hos meg, men ettersom pappaen og jeg har gått fra hverandre er hun der innimellom også. Hun legger seg også i løpet av kvelden, så jeg har (for) mye tid alene :-) Hun er fem år gammel, så hun bruker selvfølgelig også tid på å leke seg for seg selv, spesielt på rommet sitt. Noen ganger har hun besøk (og da er jeg som mamma særdeles lite velkommen i leken, haha) etc. Jeg ville aldri ha «sløst bort» tid med henne på sosiale medier, telefonen eller lignende. Det er så stygt og en fryktelig uvane så altfor mange foreldre i dag har.

   Tusen takk for denne kommentaren, jeg håper at du våger å ta opp temaet ved hver anledning – både til bloggere og bekjente :-) Det burde virkelig snakkes mer om.

 3. ByNissen sier:

  Det var no engang en blogger som la ut vlogger. Men plutselig sa det stopp, for da hørte man på hip hop.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.