Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Welcome, fall

Kategori: Hverdag | 6 kommentarer » - Skrevet lørdag 16. august , 2014 kl. 10:31

Nå kjenner jeg det i hver en centimeter av kroppen.. Høsten har lenge banket forsiktig på døren, men nå braser den inn i sommerstuen i hvert øyeblikk. Jeg våknet opp med så sår hals at når jeg skulle inn til Sienna for å ta henne opp lo hun av meg og etterlignet stemmen min slik hun gjør når hun hører mennesker som roper, hunder som bjeffer og lignende – som om hun kommer rett ifra innspillingen av «The Grudge», haha! Herlige jenta mi, jeg lo av meg den verste sårheten etter den lille episoden. Kenneth jobber i dag også, så Sienna og jeg skal kose oss med lek, tur og husarbeid frem til han kommer hjem igjen, men først kjenner jeg at jeg skal benytte anledningen nå som Sienna tar en lur til å legge meg på sofaen selv med Mamma-bladet jeg aldri rakk å lese når jeg kjøpte det. En oversized strikket genser og mine nye tøfler er denne morgenens antrekk, litt som en hyllest til høsten som endelig forteller at den er her.

høsten 2014

høst 2014

Men nå – sofakos med bladet mitt og kanskje en blund på øyet venter. Merker dere høsten på kroppen eller er det fremdeles et snev av sommer igjen hos dere? 

Annonser

Kommentarer

 1. Lammelaaret sier:

  En svak liten sommerrest har jeg i kroppen, men høsten dominerer mer og mer. Snart drømmer jeg om kakao – med krem!

  • Åååhhhh, kakao med krem..! Kjære vene, SOM jeg lengter etter det! Men altså, man må kanskje vente til i alle fall september før man steller i stand akkurat det, for når den første koppen er drukket er det VIRKELIG høst etter min mening :)

 2. Nora sier:

  Det jeg merker av høsten er tørre lepper og snørrete nese. Og selvfølgelig at jeg må ha på meg jakke når jeg skal ut døra! Vinduene kan ikke lenger så oppe om natta, for da blir det kaldt inne til vi står opp da! Lille Minna, hunden min, skjelver ute når hun ikke har på seg genseren sin. Det er det jeg merker av høsten hittil, men det blir nok litt host og hark etterhvert her i huset også. Haha. Klem! Og god bedring :) Si ifra hvis du er interresert i et nytt intervu på bloggen min, ang hvordan du har det nå i forhold til før, hvordan du kom deg over og igjennom tingene du slet med, o.l. Kom gjerne med ideér!

  Norahvem.blogg.no

  • Huff, det var da ikke en særlig hyggelig måte å kjenne høsten på kroppen på akkurat! Men ja, åh, halsen min blir bare verre og verre.. Blæh, håper det «bare» er en liten halsbetennelse og ikke en ny runde influensa, for sist gang slet det meg fullstendig ut både mentalt og fysisk. Svineinfluensa fra Thailand er ikke å anbefale, hehe :)

   Ja, åh, det har jeg VELDIG lyst til! Jeg gjorde jo flere intervjuer her og der som syk, men faktisk ingen nå i ettertid. Det hadde vært kjempegøy :)

 3. Nora sier:

  Hei igjen! En annen ting vi kunne gjort, er at du kunne skrevet et gjesteinnlegg. Men det får du velge selv, ettersom hva du har mest lyst til :) Du er jo så flink til å skrive! Skal sende deg mail så fort jeg får igang eposten min igjen! Klem ♥

  Norahvem.blogg.no

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.