Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Min vei mot drømmekroppen

Kategori: Hverdag, Trening | 8 kommentarer » - Skrevet fredag 15. august , 2014 kl. 15:10

Hei hvor det går! Jeg sendte en melding til svigermor tidligere i dag om hun hadde lyst til å trille Sienna litt mens jeg fikk avlagt et besøk på treningssenteret, og som vanlig stilte hun opp på flekken♥ Det betyr så mye for meg å kunne bruke litt tid bare på meg selv, særlig for å besøke treningssenteret eller solariumet (sistnevnte har nok glemt hvordan jeg ser ut, for nå er jeg så blek som jeg aldri har vært før, uæh..), så at jeg fikk gjort det i dag var veldig kjærkomment.

Økten min i dag så slik ut (needless to say; jeg er dritfornøyd): 
Varmet opp med å ro 1012 meter på 5,12 minutter.
Sqauts: 8+10+10 med 16 kg.
Lårpress: 10 med 91 kg – 10+10 med 100 kg.
Gående utfall: 10+10+10 med 10 kg.
Reverse crunches: 10+10+7 med 5 kg medisinball.
Situps: 10+10+10 med 5 kg medisinball.
Avsluttet med rask løping med rumpespark i tretti sekunder.

kroppen og trening etter å ha født et barn

slik får du drømmekroppen etter å ha født barn

trene etter fødselen

trening etter å ha født barn

Ikke særlig behagelig der og da, men nå sitter jeg med en deilig følelse i kroppen. Jeg er sliten, men likevel har jeg fått et skikkelig påfyll av energi som skal brukes til masse lek og dans med verdens fineste lille jente, middagslaging (kylligfilet med poteter og grønnsaker, tjoho!) og husarbeid. Når kvelden kommer skal jeg søke på alle mulige slags tag’er på Google etter inspirasjon og motivasjon til en sunnere kropp, også skal jeg lagre bildene i en egen mappe. Det er jo dømt til å bli en råbra rumpesparker når man egentlig ikke orker å legge fra seg sjokoladen til fordel for en kjapp treningsøkt? Om jeg ikke blir frustrert over at «alle andre» har fantastiske kropper med muskler jeg bare kan drømme om, da. Haha! Forhåpentligvis er det mer til inspirasjon enn irritasjon.

Hva har du brukt din fredag til, og har du noen planer for helgen som i hvert øyeblikk banker på døren? Uansett hva du skal håper jeg du storkoser deg!♥

 

Annonser

Kommentarer

 1. Marit sier:

  Du er knallflink! For en fremgang :)
  Idag har vi vært på shopping og jeg skal planlegge scrapbooking av svangerskapet så må vel google etter inspo :P Ellers er det kyllingpinner, pomfri og salat med hjemmelaga salsa på menyen her, spennende! ;)

  • Tuuuusen takk :D Åh, jeg gleder meg til å se scrapping-prosjektet ditt :D Om salsaen din ble sterk, kan du dele oppskriften med meg? :) Når jeg lager salsa blir det så utrolig mildt :o

 2. Nora sier:

  Du er flink! Jeg har begynt såvidt selv med trening, litt sit-ups og push-ups, bare for å komme litt igang. Også går jeg turer flere ganger i uken, og foreløpig er jeg fornøyd med det lille jeg klarer :-)

  I helgen skal jeg og kjæresten forhåpentligvis grille, hvis været ikke er altfor grått og vått. Også skal vi nok gå over til naboen og ta oss et glass vin eller to hver. Så det blir koselig! Klem.

  Norahvem.blogg.no

  • Så flink du er :D Det er jo helt supert det, da :) Turgåing er den aller beste form for trening etter min mening =)

   Grille ja, det skulle vi også ha gjort snart! Vi har bare grillet én gang her hjemme og to ganger hos svigers denne sommeren :o

 3. cecilie sier:

  veldig utenfor emnet, men skal Kenneth snart ha permisjon også?

  • Nei =) Han har gått sykemeldt og omskolering igjennom hele svangerskapet og frem til for ett par måneder siden, så nå er vi bare kjempeglad for at han har fått en helt perfekt jobb innen akkurat det han har lyst til å drive med :) Nå har jeg ikke satt meg så veldig inn i det, men mener man kan bruke permisjonen «fritt» frem til barnet er tre? Eller noe sånt? :) Det blir i alle fall ikke med det første nei =)

   • cecilie sier:

    ah! Det forstår jeg godt da:)
    Jeg lurer på om dere må søke om utsettelse av permisjonen før fellesperioden er over faktisk, det er ihvertfall et eller annet slik (ellers mister han den) tror jeg. lurt å sjekke ut slik at dere ikke mister pappapermen;) (hvis jeg ikke tar veldig feil da – er litt usikker på dette)

    • Ja, jeg sjekket det nettopp og vi har gått glipp av den muligheten siden min permisjon er ferdig for lenge siden =/ Så kjedelig! Men men, han har jo tross alt gått hjemme med oss i en hel evighet, vi begge syns det er kjempedeilig at han har begynt å jobbe nå :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.