Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Fordi jeg fortjener det

Kategori: Hverdag | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 13. august , 2014 kl. 14:14

/Sponsede produkter

Nå har vi akkurat kommet hjem fra butikken en tur – herlighet så mye jeg tok med meg hjem i posene.. Jeg skal teste ut smørkremen jeg har planlagt å ha på muffinsene i Siennas bursdagsselskap også tenkte jeg å se om jeg ikke får til å lage noen sunne mat-muffins også som vi kan ha liggende. Jeg har nevnt det flere ganger før, men jeg sier det igjen; å finne på mellommåltider er så ubeskrivelig vanskelig! Jeg er ikke spesielt glad i verken brød eller knekkebrød, og yoghurt osv. blir jeg dårlig av på grunn av laktoseintoleranse. Da er det liksom ikke så mye som gjenstår.. Men matmuffins, det håper jeg blir en slager! Jeg deler selvfølgelig oppskriften med dere om jeg får det til, det blir litt egenkomponert for å si det slik – og det er ikke helt min beste side fra kjøkkenbenken, haha. Nå sitter vi og spiser skiver med leverpostei – favoritten hos oss begge (ja, når jeg først må spise brød i mangel på andre alternativer), og om litt skal vi begynne her. Jeg har planer om å lage noen rasjoner hjemmelaget barnemat (en rett med kylling og en rett med torsk, begge deler med poteter, gulrøtter, brokkoli og kokosmelk som tilbehør), men med alt som står på tapetet i dag av husmor-oppgaver ser det ut til at det kanskje må vente til i morgen.. Det er ikke alt man rekker på en dag!

Ja – også har jeg bestilt noen deilige produkter jeg gleder meg som en tulling til å få i posten, bare se:

ta vare på deg selv etter å ha blitt morMario Badescu Azulene Calming maskMIYO Devil Eyes EyelinerToo Faced Primed & Poreless powder

Alt er bestilt fra nettsiden Eleven.no, som har et helt hav av produkter. Jeg ble helt målløs når jeg gikk igjennom nettbutikken, jeg hadde ikke sjanse til å bla meg igjennom alt. Vi snakker over ti tusen forskjellige produkter bare i kategorien «Sminke».. Himmel på nett, med andre ord! Jeg gleder meg fryktelig til å få pakken i posten og til å teste ut alt, jeg har hørt veldig mye godt om samtlige av produktene, så det blir spennende.

Ønske meg lykke til på kjøkkenet i dag – jeg garanterer at jeg kommer til å trenge det. 

Annonser


Kommentarer

  1. Nora sier:

    Jeg kommenterer ikke så ofte på blogger, men jeg må si en ting vil deg. At du har kommet veldig langt, på kort tid. Fra spiseforstyrrelser og angst, til å ha alt under kontroll og morsrollen og en snill samboer. Du klarer deg så utrolig bra, selvom jeg skjønner at det ikke er så lett med at en av hundene dine har gått bort, og at en annen kanskje må bli gitt bort. Men jeg er sikker på at du kommer til å klare deg. Selvom den ene dvergpinscheren du hadde på «lån» ikke gikk så bra, så anbefaler jeg deg en av denne arten. For jeg har nå en dvergpischer på 1,5 år, som er så utrolig fin, aktiv, snill, lydig, og har så stor personlighet! Vi fikk henne da hun var kun noen måneder gammel, og det er altså det jeg anbefaler deg å gjøre også. Men du må selvfølgelig se ann hva som er best for deg og din familie! Jeg ville bare dele mine erfaringer. Jeg vil også spørre ydmykt om du vil legge en link til min blogg på din, i bytte mot det motsatte. Slik som vi gjorde en gang før. Men du bestemmer selvfølgelig selv! Lykke til videre! Men deg, og din familie, og dine hunder! Klem

    • Tuuuuusen takk for så utrolig fine ord, det varmer veldig <3 Angsten er her enda, men jeg takler den utrolig mye bedre enn tidligere i hvert fall :) Når det gjelder hunder skal vi få oss en valp i midten/slutten av desember (enten Tipo blir her eller ikke, selvfølgelig!), det blir da en 10% labrador og 90% dobermann :) En hund som ser ut til å passe oss helt perfekt på alle plan :) Dvergpinchere er herlige voffser, men ut ifra min erfaring skal det en del til for å finne en som ikke bjeffer for alt mulig rart (det går dårlig i hånd med at vi har ei jente som våkner ganske lett) :) Men vi gleder oss stort til å få nye valpen vår i hus :D Aragorn skal han hete, mest sannsynlig :)

      Stor klem <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.