Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Litt nytt til mammaen

Kategori: Hverdag | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 12. august , 2014 kl. 21:19

For en fin dag dette har vært! En god venninne fra ungdomstiden tok kontakt i går så i dag dro vi til byen sammen, hvor vi spiste mat og kaker, shoppet litt og i det hele tatt hadde det superkoselig. Det er så godt med slike venninner du ikke har sett på evigheter men stadig har tenkt på, og når man møtes igjen klaffer alt som om man aldri hadde vært verken fjortis-dramaqueen’s eller for ulike. På torsdag skal hun og barna på besøk til oss, det gleder jeg meg veldig til!

mamma

mammablogg

mammablogging

Genseren på bildet var det Hege som fikk meg til å kjøpe, det samme gjaldt for så vidt alt annet jeg dro med meg hjem, haha! Jeg er så dårlig på å i det hele tatt se på klær til meg selv, det ender alltid bare opp med at jeg ser på klær til Sienna og glemmer meg selv fullstendig. Det er vel slik det er for de fleste, men jeg må innrømme at det var litt deilig å tenke på at jeg faktisk tok med meg ett plagg mer til meg selv enn til henne, hihi. Hun fikk to skjønne pyjamaser, vil ikke handle så mye til henne nå så tett opp til bursdagen hennes. Den skal vi forøvrig feire allerede den tjuetredje august, så dere kan tro jeg er stressa?! Mye er allerede kjøpt inn, hvem som skal bake hva er allerede avklart og det meste er i boks sånn sett.. Men stressa? Indeed! Hun kommer ikke til å huske noe av dagen sin, men akkurat som mine foreldre gjorde for meg skal jeg være så flink til å ta bilder og filme at det skal føles ut som om hun husker det. Det føles ut som om jeg husker at jeg satt der med kake i hele ansiktet mens jeg ropte «anna kake nooooo!», så flinke har foreldrene mine vært til å vise meg minnene fra dagen – som dessverre har blitt borte med årene. Det må være det mest positive med dagens teknologi; tenker du litt fremover trenger du faktisk aldri å miste minnene dine. Jeg har de viktigste bilder og dokumenter både på PC’en, to eksterne harddisker og sendt som mail til både meg selv og til Kenneth. Livredd for å miste alt!

Nå kommer forresten Tipo hjem i hvert øyeblikk♥ Vi får se hvordan veien går videre for ham, én ting er sikkert; nå skal han ingen steder før vi kan si oss 100% sikre på at han vil få det perfekte hjemmet han virkelig fortjener. Gode, lille Tipo.. Mammas lille gullgutt, jo! Jeg har nylig hatt en kjempefin og positiv telefonsamtale, så jeg krysser fingrene for at den gode magefølelsen jeg har allerede følger løpet ut, og at det ordner seg på alle tenkelige måter for vår lille venn.

 

 

Annonser

Kommentarer

  1. Det bladet kjøpte jeg i dag og, har også spist kake i dag, men synes det er nok kake for en stund, selv om det blir kake til helga igjen… :)

  2. Petter sier:

    Har du tenkt å leve på NAV resten av livet, eller? Snylter!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.