Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Sunn, sunnere.. Også pizza, da

Kategori: Hverdag | 8 kommentarer » - Skrevet søndag 10. august , 2014 kl. 20:11

Aahh – beina høyt på bordet, stillhet i leiligheten og en mage som skriker etter mat; Sienna har lagt seg for kvelden og Kenneth er avsted for å hente pizza fra Pizzabakeren til oss. Det kaller jeg en fantastisk avslutning på en herlig helg! Vi har bestemt oss for å ta med oss pizzaen i sengen hvor vi skal se de få minuttene vi har igjen av «Ringenes herre: To tårn» før vi begynner på den siste filmen i trilogien jeg faktisk ikke har sett før nå (I know, Kenneth fikk hakeslep når jeg sa det). Eller, det er ikke helt sant – jeg har faktisk sett film nummer to på kino når den var helt ny, men da hadde jeg så sinnsyk angst at jeg ikke klarte å følge med på noe som helst. Jeg husker så godt den følelsen, usj.. Heldigvis husker jeg som nevnt ikke noe av filmen i seg selv, så ingen angst-trigger altså.

bli sunnere

nytt og bedre liv

Jeg har ingen planer om å foto-dokumentere pizzaen vår, men frokosten min måtte jeg nesten dele med dere. Jeg har vel nevnt hundre ganger før at jeg overhodet ikke er noe frokost-menneske? Jeg trives best med å spise tre/fire timer etter å ha stått opp til tross for at kroppen utvilsomt både trenger og ønsker mat lenge før det. Frokosten i dag ble derfor en forfriskende smoothie – tommel opp fra både Sienna og meg, den var helt nydelig! Den inneholder mango, ananas, banan, appelsin, eple og pasjonsfrukt. Det var så godt at jeg drakk opp nesten alt i glasset før jeg rakk å ta bilde, så så forferdelig fristende ut ser det kanskje ikke.

Ellers i dag har vi gått en fin tur med hundene. Tipo har blitt hentet av en hyggelig mann som ville se hvordan de to fungerer sammen, så det kan bli spennende. Vi har lenge vurdert å omplassere godgutten vår, han har rett og slett ikke blitt seg selv igjen etter at Poppy døde. Når vi har besøk eller når vi er ute er alt fint, men ellers ligger han kun på vaskerommet om dagene. Roper vi på ham kommer han tregt, og han viser med hele seg at han kunne hatt det bedre.. Vi har selvfølgelig prøvd det meste; vi har tatt til oss både valp og voksen hund (sistnevnte av samme kaliber som Tipo selv for å se om det kunne gjøre saken bedre), vi har vært mer aktive, mindre aktive, trent mer, trent mindre.. Ingenting har hjulpet. Kun når andre har passet ham har han vært sitt lykkelige jeg – broren min har delt litt på ham den siste tiden, og hos ham var han både kosen og leken. Så tydelig at det er her hos oss, eller oss i oss selv, han ikke trives med.. Vondt er det, men jeg håper vi er nærme å finne en løsning nå – selv hvor ille det føles. Det er ikke lenge siden jeg mistet min elskede hund, og nå «mister» jeg en til.. Det føles så urettferdig, men samtidig gir det meg en god følelse å vite at jeg alltid setter dyrene mine foran meg selv. Det er en mager trøst om ikke annet..

Jeg håper dere har hatt en fin helg, nå er nok Kenneth like rundt hjørnet så jeg skal gjøre meg klar for å innta sengen med pizzaen på fanget og film snurrende på skjermen – livet♥

 

Annonser

Kommentarer

  1. Anne sier:

    Du burde kanskje ikke akkurat spise pizza..?

  2. Lyva sier:

    Jeg er også litt dårlig på frokosten rett etter jeg har stått opp, men ungene eeelsker smoothies(!) og derfor blir det ofte det til frokost i helgene. Et tips: Ha litt havregryn i blenderen etter at bærene er knust og kjør det litt. Vips, har du et litt mer fullverdig måltid

  3. Heidi sier:

    Smoothie er noe av det aller beste jeg vet. Ha en fin kveld!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.