Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Fargeklatten på nye eventyr

Kategori: Hverdag | 6 kommentarer » - Skrevet lørdag 9. august , 2014 kl. 09:32

God morgen!

Bloggen har rett og slett blitt glemt – niesen min, Sandra, var hos oss fra mandag til torsdag, og på den tiden har vi storkost oss fra morgen til kveld, med lek både ute og inne, bytur, lange turer, serie-maraton og et mislykket forsøk på en treningsøkt. Note to self; ikke en gang tenk på å trene når du er overtrøtt og høy på sukker.. Så ja, vi har hatt det gøy med altfor store mengder godteri og brus, så nå skal det bli deilig å komme tilbake til hverdagen med trening og sunt kosthold. Frokosten min i dag var ikke verre enn en deilig smoothie bestående av skogsbæryoghurt, banan, blåbær, eple, druer og gulrøtter. Det var utrolig godt, så det anbefales virkelig. Jeg tar alt bare litt på øyemål og det blir som regel bra.

å finne på med barna hjemme

å finne på med ettåringen hjemme

å finne på med ettåringen

I de tidlige morgentimer fikk jeg også skrevet et utfyllende innlegg om middag til barn som jeg gleder meg til å publisere senere i dag. Men først; lek og moro på gulvet etterfulgt av å få mannen hjem fra jobb! Et eller annet må vi nesten finne på i dag føler jeg, så vi får se hva det blir til. Ha en strålende dag, og gooooood helg!

 

Annonser

Kommentarer

 1. Sarah sier:

  Så koselig å se så mye farger på jenta :)

 2. Trude N.O sier:

  Så koselig :) Ha en kjempefin dag!

 3. Mari sier:

  Var det ikke litt VEL varmt med disse klærne???

  • Jeg tror ikke du trenger å bekymre deg for hvorvidt jeg kan å kle på datteren min eller ikke :) Det var kaldt her den dagen, men det ble heldigvis varmere utover dagen, og da gikk jakken av og på med en litt lettere lue =)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.