Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Welcome, August

Kategori: Hverdag | 15 kommentarer » - Skrevet fredag 1. august , 2014 kl. 13:25

Tenk at det er august allerede?! Tiden etter at jeg ble mor har virkelig fløyet av gårde, hvordan i alle verdens dager fikk jeg egentlig tiden til å gå før hun kom til oss? Nå er det altså august – og favoritt-høytiden min banker forsiktig på døren: nå er det snart høst! Jeg har kjent det på kroppen den siste uken, at høsten snart beærer oss med sitt nærvær – kosegenserne mine, for det meste hjemmestrikket av verdens aller beste mamma, ligger klare til bruk i klesskapet allerede. Siennas garderobe må snart få et påfyll av ullklær, regndress, parkdress og sko – jeg har noen kjempesøte «posesko» helt uten såler eller noe sånt, de er mer som votter, som jeg tenkte jeg skulle se om jeg fant flere lignende av som kan matche det meste av tøyet hennes – noen som vet hvor jeg kan finne slikt? Om du i det hele tatt forstår hva jeg snakker om da.. I alle fall, høsten er her snart!! Jeg kjenner det kribler i hele kroppen av tanken på det, og tenk at vi skal feire Siennas aller første bursdag om bare få dager over en måned?! Jeg ser allerede for meg en hel haug rosa ballonger både ute og inne.. Tihi! Nei, åh, høsten er og forblir den aller, aller fineste årstiden jeg vet om.

å finne på når det er høst

Om få minutter våkner nok Sienna etter luren sin (egentlig har hun bestemt seg for å slutte med dag-soving, men i dag hadde hun visst litt lyst til å ta en lur likevel), og da skal vi nok finne på noe koselig. Enten en kjøretur eller trilletur, vi får se! Jeg håper dere har en kjempefin første august!♥

Hva er din favoritt-årstid? 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Unni Jasmin sier:

  Så fine bilder :) Høsten er kjempefin, men jeg liker nok sommeren aller best :)

 2. Sarah sier:

  Jeg tror du kan få kjøpt slike «sko» på babybutikker som Barnas Hus osv :) Syns jeg så det der :)

 3. Malin N. sier:

  Jeg er et sommermenneske :D

 4. Sina sier:

  Slutte meg dagsoving allerede? Det var veldig tidlig? Hun er jo ikke ett år engang?! Men for all del, dere kjenner henne best :)

  • I know! :o Jeg syns det er vanvittig tidlig, men dette får hun styre helt selv :) Vi har begynt å kjøre en liten tur når vi ser at hun begynner å bli små-trøtt, og da har hun sovnet. Nå har vi gjort dette i noen dager og i dag når det var rundt samme tidspunktet prøvde jeg å legge henne i sengen etter en flaske melk, og da ville hun visst sove =) Så forhåpentligvis blir det en vane for henne å kunne sove litt på dagtid utenom bare i bilen, for det er ganske så heavy for en liten skatt å være våken så lenge i strekk =/ Jeg tror det rett og slett har vært varmen som har gjort det slik, for det er nå som det har begynt å bli kjøligere hun har sovnet når vi har kjørt bil også :)

  • Jeg håper jeg ikke gav inntrykk av at det er VI som har begynt å trene henne på å ikke sove på dagtid forresten? :o Det var «litt» i drøyeste laget for en ettåring :o Fikk litt vondt i meg nå om det var det du først trodde, for det er selvfølgelig langt ifra tilfellet :/

 5. Anniken sier:

  Har ei jente på samme alder som din, hun er mye oppe å går med støtte (slipper litt taket) og vi kjøpte sandaler i vanlig skobutikk nå. Hun starter i barnehagen på mandag og må ha noe å ha på beina. De myke skoene du mener er ofte for de enda mindre. De har hvertfall sko fra str 19 og oppover i skobutikken :)

  • Awwhh, så herlig :) Sienna går også litt, men bare om hun ikke er klar over at jeg ikke holder henne :) Hun KAN, men hun tørr bare ikke helt ennå :) Så venter med å kjøpe skikkelige sko til hun går ordentlig, men syns uansett det er greit med slike boots når hun bare skal sitte i vognen osv, selv etter at hun har lært å gå :) Varmt og godt uten at det gir noe press på verken ene eller andre måten på foten =)

 6. TH sier:

  Hei!
  Slike skoposer eller hva man skal kalle det har jeg. De er kjøpt på Reima.no og er utrolig fine å ha mot høst og vinter! Tror forresten det er salg på de nå.

 7. HL sier:

  Vinteren er min. Jeg er født om vinteren. Det er jul om vinteren. Det er snø. Det er ski. Det er peis. Det er pakker. Det er å være sammen. Ute i snøen og inne i varmen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.