Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

100 kg – check!

Kategori: Hverdag, Trening | 12 kommentarer » - Skrevet torsdag 31. juli , 2014 kl. 21:02

Weeee, i dag har jeg nådd et av målene mine for 2014 på treningsfronten; å klare hundre kilo i lårpress. Gjett om jeg er stolt da?! Jeg var et eneste stort glis når jeg gikk ut av senteret, og endorfinene har løpt løpsk siden økten – jeg har ryddet og vasket hver eneste krik og krok av leiligheten, til og med komfyren og døren ut mot terrassen er skinnende nå, haha! Det eneste som mangler er nytt laken på sengen, men det får Kenneth ta seg av.. Vi har ett laken jeg klarer å ta på selv, og det var det jeg tok av tidligere i dag. De andre er så stramme at de bare spretter av for hvert forsøk jeg gjør, men Kenneth syns merkelig nok at det er verdens enkleste sak å ha det på.. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan han får det til, men men. Er vel det som kalles «teamwork»? Hihi!

Uansett, for å skryte enda bittelitt til, her er økten jeg hadde i dag: 
Oppvarming: rodde 1000 meter på 5,48 minutter.
Lårpress: 12 rep med 73 kilo, 12 rep med 82 kilo, 12 rep med 91 kilo og 12 rep med 100 kilo.
Leg extentions: 8+8+8 med 32 kilo.
Leg curl: 10+10+10 med 39 kilo.
Squat: 8 rep med 14 kilo, 9+9 med 16 kilo.

Note to self; neste økt skal jeg begynne med sqauts, deretter lårpress.

ta vare på seg selv egentid

ta vare på seg selv etter å ha fått barn

ta vare på seg selv som mamma

Etter flere turbo-runder rundt om i leiligheten med både mopp, fille og universalspray gjorde det godt å finne sofaen i hvert fall! Sienna har selvfølgelig lagt seg for lenge siden etter at vi gikk en deilig, timeslang kveldstur med hundene mellom kveldsmat og kveldsmelken, og jeg tror jeg skal følge hennes eksempel snart. Ikke for å sove vel og merke, men for å se videre på LOST. Vi har nylig begynt på sesong fire nå, og æææhh for en fantastisk serie! Det er jo så spennende, jeg sliter hver eneste natt med å høre på den fornuftige delen av hjernen min som forteller meg at jeg må sove for å være uthvilt til en ny dag..  Boken jeg holder på med er for så vidt også utrolig bra, så det spørs om jeg må ta «Stein, saks, papir» hvor boken og LOST får kjempe om min oppmerksomhet.. Alle med interesse for «feelgood»-bøker burde sjekke ut «Rachels ferie» som selges i forskjellige dagligvarebutikker. Den er tykk og rosa – you can’t miss it.

Men nå; god natt! 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Unni Jasmin sier:

  Ikke verst! :D Besøk gjerne min blogg :)

 2. -J sier:

  Kan du legge ut form-bidler av hvordan du så ut før treningen og hvordan du ser ut nå og fremover når du trener mer og mer?

 3. Karoline sier:

  Kunne du ha skrevet et innlegg om hva Sienna ønsker seg til bursdagen sin og jul?

 4. Heidi sier:

  Så flink du er da! Jeg klarer litt over åtti kilo, hehe

 5. Silje sier:

  Åååhhh du er flink! Du er motiverende :)

 6. maja sier:

  grattis med pers i beinpress da :) Alltid digg å nå mål man har!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.