Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Moose of Norway

Kategori: Hverdag | 4 kommentarer » - Skrevet mandag 28. juli , 2014 kl. 22:16

Vi har hatt en så herlig dag i dag, som vi har kost oss! Vi kastet oss brutalt rundt i dag tidlig for å komme oss avgårde til byen til klokken var elleve hvor vi møtte niesen min – Sandra – før vi dro til Barnetreff (alle med barn i alderen 0-6 år i Ålesundsområdet burde ta turen innom!). Der fikk Sienna leke seg en hel masse med flere andre barn, og mamsen fikk både snakket med andre voksne og sukket, «tnåååhhh»‘et og «aawwehh»‘et over en bitteliten baby på bare få uker.. Sukk, tenk at Sienna har vært så liten?! Jeg tror det til og med kom et «Skal vi ha en sånn, Sienna? En lillebror?» innimellom babypratingen til den lille skatten. Så herlig!

En liten stund etter at vi kom hjem igjen og hadde fått i oss dagens middag (som bestod av «laksekoteletter» – ikke til å anbefale, det var jo helt sinnsyke mengder bein i den, så fra nå av blir det kun fileter) spurte vi svigermor om hun ville gi kveldsmat til og passe på Sienna en stund for oss, og det ville hun mer enn gjerne. Da fikk vi trent sammen, noe som alltid er like koselig. Jeg presser meg alltid på treningssenteret, men kanskje litt ekstra når Kenneth er der.. Hihi! I dag var det rygg og skuldre som fikk kjørt seg i tillegg til roing som oppvarming, veldig fornøyd med det! Skuldrene har jeg faktisk ikke lagt noe særlig vekt på før nå, shame on me.. I hvert fall – jeg er strålende fornøyd med dagen, og skal legge meg med et stort glis rundt munnen. Men først venter dusjen, også skal jeg tre på meg disse herlige tøflene jeg kjøpte i går – de er minst like myke som det ser ut som♥ Jeg elsker forresten tøfler, visste dere det? Morgenkåpe og tøfler.. Mmhhh, ingenting sier morgen/kveldskos så godt som den kombinasjonen!


patriot

patriot av norge

Var ikke tøflene helskjønne? «Moose of Norway», jo! Hihi. 

 

Annonser

Kommentarer

    • Ååååhh, så flott! :) Dette tror jeg kan hjelpe veldig mange av de som rett og slett trenger et lite puff bak for å komme seg ut i aktivitet :) Jeg har sett altfor mange tilfeller av de som mottar feks. dagpenger, men som ikke gjør noe som helst for å komme seg ut av gitte situasjon. Det er synd, særlig når disse i hovedsak er svært unge med hele livet foran seg :( Såååå, tommel opp :D

  1. TS sier:

    Heisann! Jeg bare lurer på når disse bsrnetreffene er? Nettopp flyttet til Ålesund, så hadde jo vært greit at både jeg og lille kunne treffe noen andre små(og store hehe) :-)

    • Det er hver mandag til torsdag, fra klokken elleve til tre :) Er på Steinbua om du vet hvor det er? Det er i Steinvågen, før broen over mot Skarbøvik :) Håååååper vi ser dere der en dag :D Vi skal dit på torsdag igjen :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.