Bloggnorge.com // Lizbeth Osnes – Behind the scenes
Start blogg

Lizbeth Osnes – Behind the scenes

Velkommen til min blogg

Endelig svalt nok til en trilletur

Kategori: Hverdag | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 25. juli , 2014 kl. 21:04

God kveld!

Åh, for en deilig dag det har vært! Jeg fikk unnagjort dagens treningsøkt (hopping av tau, knebøy med spensthopp, noen mageøvelser og step-up) etter frokost, og så bar det ut på tur med de aller fineste turkameratene jeg vet om; Sienna i vognen og hundene i bånd. Dias har blitt så flink, det er faktisk en ren fryd å gå med ham for tiden. Det har helt sikkert en del med varmen å gjøre, men jeg velger å håpe og tro at han har fulgt med litt i timene når jeg har gjort et standhaftig forsøk på å trene ham. I dag var det endelig svalt nok til at jeg anså det som forsvarlig å ha med meg hundene ut, og gjett om de ble glade! Jeg fikk til og med trosset den nyfunnede vepsefrykten min.. Faktisk var det ikke en eneste veps å se på den halvannen times lange turen vår, i alle dager? Litt av en kontrast til de forrige dagene.. Jeg lurer på om det kan ha noe med at det lukter melk av meg at de er så interessert i meg? Gudene vet, men i dag lot de meg i alle fall få være i fred, og godt var det!

barn og hund

hvordan er det å ha barn og hund sammen

Ser du hvilken hund som er overvektig og hvilken som er hakket for slank her? *BIIP, wrong* – Tipo (whippeten, den hvite) er rundt to-tre kilo overvektig, og Dias (staffen, den brindle) er tre/fire kilo for lett. Er man ikke kjent med rasene ser det visst ikke slik ut, for jeg får ofte spørsmål om hvorfor Tipo er så tynn, og at Dias er tykk, hihi. Må nesten bare påpeke at jeg bytter på halsbåndene Dias har på seg – i begynnelsen av turen har han på seg dette for at jeg skal kunne ha kontroll over ham, og når han har roet seg ned får han på seg et bredt halsbånd av stoff :) Går vi i skog eller mark har han sele på. 

Så ja, det har vært en helt herlig dag i dag også, det er godt å kunne tenke på noe annet enn Nyhetene som surrer på skjermen dagen lang, og da er naturen og verdens herligste små venner det perfekte selskap. Nå tenkte jeg å finne frem litt kvelds, også skal jeg kose meg med en skål pistasjis med altfor mye sjokoladesaus på.. Mmhhh, det er helg, er det ikke?

Ha en fin fredag alle sammen – prøv å slappe av og nyte helgen for alt den er verdt♥

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.